Diensten

Onze diensten

Je hoeft het maar te vragen en wij kunnen het

Stap voor stap opweg naar succes

Alles onder 1 dak

Bulb Marketing is een alles in één bureau op het gebied van marketing en communicatie. Wij verzorgen losse opdrachten maar kunnen ook een totaalpakket aanbieden voor jouw bedrijf!

Huisstijl

Om herkenbaar naar buiten te treden heeft uw onderneming een krachtige huisstijl nodig. Wij helpen u graag om een passende huisstijl te ontwikkelen die aansluit bij de visie...


Social Media

Als ondernemer kom je er niet meer onderuit. Social media! Het is tegenwoordig echt niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar als ondernemer heb je vaak hele andere dingen aan je hoofd...

Websites

Een website moet op maat zijn, dat weten wij maar al te goed. Daarom zorgen wij er van Bulb Marketing voor dat we na een goed gesprek met jou eerst met een goed ontwerp komen...

SEO

Wil jij de SEO oftewel de vindbaarheid van je website verbeteren, weet je alleen nog niet hoe of wanneer? Bulb Marketing wil je graag helpen met deze lastige klus. Hoe we dit doen?..

Bedrijfsfilm

Wil je je bedrijf in de kijker spelen? Dan is een bedrijfsfilm het verlengstuk voor je bedrijf! Wat je doel met de film ook is, wij helpen je voor het beste resultaat.

Marketing

Naast alle online activiteiten die wij uitvoeren, hebben wij ook nog ruimte voor offline activiteiten. Het is echt alles onder één dak bij Bulb Marketing. Heb je bijvoorbeeld flyers nodig...

Stel ons een vraag

Alle social media mogelijkheden kunnen werken. De vraag is alleen welk social media platform het beste bij jouw bedrijf past. Met onze kennis vinden wij altijd de juiste match!

Nee dit hoeft niet, je kan beter heel goed zijn op wat minder social media platformen dan matig op heel veel platformen. Het is héél belangrijk om te kijken naar wat past bij je bedrijf. Wij willen je hier altijd bij helpen!

Ja, goede content met de juiste zoekwoorden heeft invloed op jouw SEO score. Daarnaast moet aan de ‘achterkant’ van jouw website alle SEO data zijn ingevuld. Ook heeft het invloed om vaak van content te wisselen, zo ziet Google dat je actief bent.

Nee, dit is vrijwel onmogelijk. Google heeft namelijk de tijd nodig om te indexeren. Zodra dit gedaan is, zal je zeker stijgen!

Geprinte media is zeker nog van deze tijd. Het kan op verschillende manieren worden ingezet. Er zal dus ook een manier zijn om het te laten werken bij jouw bedrijf!

Ja! Het is heel belangrijk om consistent te zijn. Zo creëer je namelijk herkenning. Herkenning creëert vertrouwen en dat is waar elk bedrijf naar streeft!

Dit hangt heel erg af van de wensen. Het is heel moeilijk om hier een inschatting voor te maken. Wij willen alles zo persoonlijk mogelijk maken, tijd komt na de wensen!

Tegenwoordig gaat alles online. Dit is heel mooi, alleen wordt het persoonlijke contact soms even vergeten. Wij staan voor persoonlijk contact, ook in de online wereld. Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel!

Wij helpen je graag