Offline ook goed opvallen

Opzoek naar offline marketing?

Naast alle online activiteiten die wij uitvoeren, hebben wij ook nog ruimte voor offline activiteiten. Het is echt alles onder één dak bij Bulb Marketing. Heb je bijvoorbeeld flyers nodig voor een evenement, Visitekaartjes voor op zak of een mooie poster voor in de winkel? Dit kunnen wij allemaal realiseren. 

Wij denken ook erg graag mee met het maken van acties of evenementen!  Heb je andere vragen over offline marketing en weet je niet zeker of wij je daarbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op want we doen heel veel!

Hoe belangrijk is offline marketing nog?

Offline marketing is nog steeds héél erg belangrijk. Het gaat er namelijk om dat jouw bedrijf gezien wordt! Wij van Bulb Marketing weten als geen ander hoe wij jouw onderneming warm kunnen houden bij je klanten. Offline marketing is hier een super goed middel voor. Je kent het zelf wel, als je meer dan 3 keer dezelfde advertentie voorbij ziet komen op verschillende plekken maakt dit je automatisch nieuwsgierig. Het is dus super belangrijk om zowel online als offline marketing te combineren voor een optimaal effect! 

Wil je echt meer weten over hoe wij dit aanpakken voor jouw bedrijf? Neem eens contact met ons op, wij komen namelijk graag langs voor een gesprek!

Wij helpen je graag